Subcribe Now!

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

Sunday, October 25, 2009

Banner Exchange


Salam sejahtera,kepada semua pemilik2 blog..disini,saya ada buat 1 post utk Banner Exchange..kepada,sesiapa yang berminat untuk letak blog,commment la kt bawah..insyaAllah,sy akan letak..dengan cara ini,pengunjung2 akan dapat tengok mcm2 pilihan blog utk dikunjungi..leave your commnt,anda i'll put your banner..


Photobucket

Create your own banner at mybannermaker.com!

zuarxpdc

AlongArman




Powered by BannerFans.com



firzie roses



         

Photobucket

Melromeo Banner



Create your own banner at mybannermaker.com!
Copy this code to your website to display this banner!


Sekadar Suka-Suka

Metal To Metal

Create your own banner at mybannermaker.com!
Make your own banner at MyBannerMaker.com!

bundleaddict

Photobucket

Malaysian Extremist View blog reactions

11 comments:

eyena on October 26, 2009 at 10:49 AM said...

owh cane eh? sye tak reti laa nak wat banner kat blog.. uwaaaa ajari aku...

Budak Malu818 on October 26, 2009 at 6:12 PM said...

Eyena,awk msok ajer link ney www.mybannermaker.com
kat web 2,awk diajar mcm mane nk wat banner mengikot cita rasa anda..tujuan sy wat entry ney,utk para bloggers meninggalkan banner dari web mereka kat blog sy..kire,saper2 bleh tinggalkan banner dierorang..just paste ajer kt comment form,banner2 anda..

nurayunni on October 29, 2009 at 9:12 AM said...

camne erk?

Budak Malu818 on October 29, 2009 at 5:54 PM said...

www.mybannermaker.com awk msok link ney..pstuh,follow instructions di blog tu utk wat banner..siap banner awk,bg kt sy 1 copy..utk diletakkan kt blog sy..k?

BUJANG SUSAH on November 6, 2009 at 12:10 AM said...

Wokeh... dah...

Budak Malu818 on November 6, 2009 at 12:23 AM said...

hehe..k2,thanx..

Putra Al-Maliki on December 11, 2009 at 9:27 PM said...

Hi! Salam ziarah. Jom xchange link & sila komen entri blog saya di http://putraalmaliki.via.my/ . TQ.

rAhaYu_MAzlaN on December 16, 2009 at 12:04 PM said...

hi....hee..

FirhanAbqari on December 17, 2009 at 6:17 PM said...

letak banner aku kat sini boleh kerr

Budak Malu818 on December 17, 2009 at 10:15 PM said...

Firhana,
mane link blog ko?
aku nak letak banner ney..

faEQ on January 7, 2010 at 10:40 AM said...

aku pun nak exchange banner gak,..ni link blog aku..http://www.nukilanjiwa.com

Post a Comment

Xkan tngk ajer kOT? commnt la sket...

Followers

peeping!

Related Posts with Thumbnails

Suaratistica

 

Suara. Copyright 2012 All Rights Reserved suara by kambing silver Ditukarkan Menjadi Blogger template suara.via.my edit by CikManis818