Subcribe Now!

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

Sunday, February 7, 2010

Auta atau Fakta?

5 comments
Auta@Fakta?
 
Perempuan,tetap ingatkan lelaki yang dia sayang walaupun kuar ngn laki lain? atau,sekadar teringat? or sekadar pikirkan jalan,takut kantoi?
Lelaki,kalau sayangkan seseorang perempuan benarkah,dia tidak akan membenarkan mana2 perempuan senyum kat perempuan kesayangannya?


READ MORE - Auta atau Fakta? View blog reactions

Thursday, January 21, 2010

Duit Duit..Kenapa kau jadi Duit?

5 comments
duit! duit! di mana hang wahai duit? hihi..ney,ader koleksi foto dari blog saudara Nordin
Sumpah,lawak giler! hik2..enjoy la!


READ MORE - Duit Duit..Kenapa kau jadi Duit? View blog reactions

Tuesday, January 12, 2010

Perempuan itu,seorang player@serius?

6 comments
Teringin,nak tahu ciri2 or tanda2 perempuan itu serius nak jadi GF kite..harap,orang2 kat luar sana buleh membantu..zaman,sekarang susah nak cari laki@perempuan yang serius dan bukannya player "netball ke,"football or what ever..So,dari buat andaian sendiri baik minta pandangan dari orang yang berpegalaman..anda2,di luar sana..dijemput untuk berceramah serba sedikit supaya laki@perempuan tidak tertipu..
READ MORE - Perempuan itu,seorang player@serius? View blog reactions

Perempuan itu,dan Hadiahnya..

2 comments
   Perempuan,kenapa anda suka minta hadiah? Tak buleh ke,tunggu orang bagi dengan rela hati? Kan,cenang kalau orang bagi dengan rela hati..senyuman,ikhlas terukir tanda rela dan keikhlasan terpacul..segelintir,perempuan kenapa suka habiskan duit laki? Kenapa,suka licinkan duit lelaki dan tinggalkan kemudian hari bila sudah tiada apa lagi untuk dihabiskan? kenapa,perempuan pandai buat muka,di depan dan lain pula perangai di belakang? hu...lega,bila dapat luah..susah,nak cari orang yang sanggup dengar susah kite ini..Yang ada,hanyalah masa senang..
   Mase susah,bukan main susah nak dengar..Ingat,lelaki takkan pandang perempuan itu,dan hadiahnya kalau tidak suka bersama mereka dalam susah senang..Lelaki,ego..tersangat ego..ego,mereka padan dengan nama mereka sebagai lelaki..kalau setakat,nak muka anda yang lawa itu tak jadi hape pun..dapur,tak berasap..anak2,tak terjaga..apa salahnya,kalau faham sikit situasi lelaki? 
 
   Lelaki,banyak tanggungan..banyak benda,nak dibayar..itu ini..kalau dah,anda tak paham bahasa sangat dengan ucapan ^Abang tak ada duit nak keluar hari ini^ pegi,angkat kaki berambus cari jantan lain..yang buleh,belikan barang2 kemas..benda2 mahal sepanjang masa..yang buleh sogok mulut anda dengan duit..yang buleh,bagi anda duit untuk tanggung macam dah jadi suami isteri yang sah..duit BF,duit anda..Duit anda,duit anda..patut ke? jangan ingat,kami ney sayang sangat kat perempuan itu dengan ugut ^Tak beli,tak sayang^..ayat lapuk sudah..cari alasan lain pulak ye?

   Perempuan itu,dan hadiahnya..mengertilah sikit tentang ungkapan ini..khas untuk perempuan2 yang suka habiskan duit lelaki..yang,ntah hapa2..yang,ntah perangai makhluk mana..Sendiri Mau Ingat Ye?
READ MORE - Perempuan itu,dan Hadiahnya.. View blog reactions

Kisah Topup,Dan Perempuan itu.....

18 comments
   Kisah dari hati,untuk dikongsi bersama..Kisah topup,dengan perempuan itu..kisah ini,kisah benar..baru sahaja,mengalaminya 2,3 jam yang lepas..kisahnya,begini..semalam,perempuan itu meminta topup,dengan alasan topupnya sudah habis..oklah,sekali sekala topupkan..apa salahnya..walaupun,sukar nak dapatkan topup dari perempuan itu..nevermindlah..So,dipendekkan cerita semalam kite topupkan untuk perempuan itu..tak banyak..^RM5^ saja..tak kisahlah,pasal itu..setakat RM^5^ ajer..malam tadi,kita tepon perempuan itu..setelah agak lama,bergayut habis sudah credit tersebut..Dalam,2,3 minit baru perempuan itu tepon..dia cakap,dia pun tak banyak credit..dalam RM 2+ mcm tuh je tinggal..
 
   So,kite kehairanan..kepelikan..dan mcm2 lagi..semalam,topup ^RM5^..Message,tak sampai 100+ dah tinggal RM^2+^?~Pelik tuh..mana la,peginya baki tersebut ya? setakat,nak message family tak kisah pun..Tapi,tak logic jugak..family dah bagi line untuk tepon..tapi,takkan still nak tepon family guna credit yang orang lain bagi? Sedikit,kehairan disitu..Nak tanya,malas..buat sakit hati saja..persoalanye,kalau dah orang topupkan jangan bedal message semua no dalam handphone! Dah,orang yang topupkan..pandai2 la,guna untuk diri sendiri merangkap keperluan penting urusan seharian..lebih2,lagi kalau BF yang topupkan..apa,perempuan itu tidak tahu susah ke,nak carik duit zaman sekarang ney? ludah,sudah dapat topup kt kedai ke? 
 
   Agak cantik,perbuatan perempuan itu..Well,setakat ^RM5^..apelah,sangat kan? sakit hati,je lebih..perangkap merangkap,memang kerja kaum lelaki..Perempuan,tidak tahu ^leca^ jangan cuba2 untuk ^melecakan Lelaki^..So,orang2 diluar sana..setujukah apa,yang kite cakapkan tu? kalau tak betul,anda memang sorang yang kaya dan kaya dengan kecerdikkan jika tidak bersetuju..lebih2 lagi,jika perangai seorang perempuan yang tidak berapa kaya,tetapi berlagak mcm kaya dan realitinya,perempuan itu tidaklah sekaya yang diwawarkan..So,apa pendapat anda?
READ MORE - Kisah Topup,Dan Perempuan itu..... View blog reactions

Sunday, January 10, 2010

Lelaki,atau perempuan..Siapa yang patut diuji?

3 comments
Siapa,yang patut diuji dalam percintaan? Laki,or perempuan? kenapa? terangkan.......................................


READ MORE - Lelaki,atau perempuan..Siapa yang patut diuji? View blog reactions

Hubungan diantara Otak dan Perasaan Manusia...Sila terangkan..

1 comments
Salam..bismillahhirahmanirahhim..Ada sapa2,tau tentang Hubungan diantara Otak dan Perasaan Manusia tak? nak mintak tolong,berikan penjelasan ringkas tentang perihal itu..tolong yea?
READ MORE - Hubungan diantara Otak dan Perasaan Manusia...Sila terangkan.. View blog reactions

Thursday, January 7, 2010

Bolehkah,Suami Memukul Isterinya?

2 comments
Salam..Bismillahirahmanirahhim..tinggalkan,sekejap soal dunia..ingin hamba,menyentuh bab2 agama..Di dalam Islam,adakah Si Suami dibenarkan untuk memukul isterinya,apabila Si Isteri melakukan kesalahan besar?
READ MORE - Bolehkah,Suami Memukul Isterinya? View blog reactions

Followers

peeping!

Related Posts with Thumbnails

Suaratistica

 

Suara. Copyright 2012 All Rights Reserved suara by kambing silver Ditukarkan Menjadi Blogger template suara.via.my edit by CikManis818