Subcribe Now!

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

Tuesday, January 12, 2010

Perempuan itu,seorang player@serius?


Teringin,nak tahu ciri2 or tanda2 perempuan itu serius nak jadi GF kite..harap,orang2 kat luar sana buleh membantu..zaman,sekarang susah nak cari laki@perempuan yang serius dan bukannya player "netball ke,"football or what ever..So,dari buat andaian sendiri baik minta pandangan dari orang yang berpegalaman..anda2,di luar sana..dijemput untuk berceramah serba sedikit supaya laki@perempuan tidak tertipu..
View blog reactions

6 comments:

DaHLia on January 12, 2010 at 8:05 PM said...

kalo xnak jumpa player, jgn jadi player...jujur dan ikhlas sepnuh hati, nnti mesti jumpa yg jujur dan ikhlas mcm kita

+ sis pandai cakap jer..:P +

Faarihin on January 12, 2010 at 9:52 PM said...

buat solat sunat istikharah aje bila rasa nak serius ngan seseorang pempuan itu.. kalau tak de hint2 dia untuk kita.. maka dia bukanlah untuk kita..

snang aje nk tau..player atau serius.. tanya pada hati kamu.. adakah kamu player atau serius tehadap dia.. jika kamu player.. pasti dpt yg player jugak.. jika kamu serius, insyaAllah dapat yg serius... tapi hidup ni susah nk duga...kadang2 kita melebih2 serius.. tapi dia plak sbaliknya.. eh banyak plak menceceh sy ni.. dah lah.. kita tggu pndapat org lain plak.. hehehe.. (^__^)

sweet.ants on January 13, 2010 at 12:25 AM said...

pandang matanya.dr situ kite boleh tau kejujurannya.pastikan dia mnjadi diri sndri dan tdk bpura2,bpura2 utk mnjadi baik dpn kite n sesempurna mgkin.yg pntg awk selesa atau tdk bile bdepan dgn dia??klu selesa bmkna awk dah jmpe gadis yg ssuai dng awk..klu rase x selesa n memaksa awk mnjadi org lain utk dia jd selesa baik lupekan...

sekadar pndgn :)

kurusHitam919 on January 13, 2010 at 3:23 AM said...

@sweet.ants,pandang mata tuh dah wat dah..dia segan..xbrani nak pandang kite..maybe malu?

klu rase x selesa n memaksa awk mnjadi org lain utk dia jd selesa baik lupekan..
mcm mane tu,kurang paham la?
adakah,anda bermaksud dia suruh kita berpakaian or apa saja mengikut citarasa dia?

Anonymous said...

perlu ke?
xpyh nak serabutkan kepala ngan bende2 ni
baik pikir pasal study lagi bagus
tertipu,ditipu or menipu xkn jadi kalo xmelibatkan diri ngn couple2 ni...
buang masa je
huhuhu...=p

Anonymous said...

kalo kiter jujur xde mende yg jd...usaha yg pnting...

Post a Comment

Xkan tngk ajer kOT? commnt la sket...

Followers

peeping!

Related Posts with Thumbnails

Suaratistica

 

Suara. Copyright 2012 All Rights Reserved suara by kambing silver Ditukarkan Menjadi Blogger template suara.via.my edit by CikManis818