Subcribe Now!

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

Sunday, November 1, 2009

...............................BOSAN......................................



Salam...........................................................................................................
6.32 am..

Bosan la..xader aper nk buat..dari td,dok blog walking kt blog2 ntah saper pnyer...siap tnggalkan comment lagi...ada 1-3 blog,saya click adds..sajer nk kasik kaya sket,tuan punya blog tuh..mana,yang tak diclick lain kali la ek? dari jam 12 td,dok ngadap laptop ney smpaikan mata rasa sakit+pale jadik pening+bengon..Susah sangat2,nak tido..entah apa kebenda,yang dok ligat bersprint kt pale ney pon xtau..asal pejam aje,msti ada benda yang nk dipikirkan..penat dah,berguling2 ke kiri ke kanan..hhuhuh.. perot dh start,nyanyi lagu hellowen king for a thousand years dah..masih awal lagi,kalu nak bersarapan.....urmm..

Nak smoke pn,dh xader feels...Maklumlah,perot tngah lapar..nak kena,topup gak perot ney..huhuhhhu..penat jugak rupanya,nk bertapak sebagai bloggers ney..selalu,tngk member2 update blog,sambil tergelak2 baca comment..aiiii...bila lah,kita ney nk bergelak2 jugak ek? 


Apa lah,aku merepek ney?? hahahaha..Pic,kat atas xader kena mengena langsung ngn entry..
So,xpyah la pikir @ maki hamun saya..




  View blog reactions

6 comments:

sI tEDI on November 1, 2009 at 5:00 PM said...

baguslah tu.. so. teruskan berlapar supaya tiada nafsu untuk merokok..

he he he he

salam ;)

Budak Malu818 on November 1, 2009 at 6:34 PM said...

Salam s| tEDI..
isap ttap isap..
hahahahahha..
just,xrase selesa kt perot kalu isap rokok time lpar..

raddhasan on November 10, 2009 at 12:09 PM said...

nape font kecik sgt ??..makin brtambah power spek niha..hehe..nway..first jenguk ur blog.,,,hv a nice day..chowww~~~

Budak Malu818 on November 10, 2009 at 12:31 PM said...

kecik yer? k2..6ti,sy tukar jadik besar sket..
alahai,jangan pkai speck..pkai jer,kanta..
hehehe..
have a,nice day to.. ^_^

jijie on November 10, 2009 at 4:30 PM said...

nmpak2 gambar aku teringat lunch aku tadi.
tp yg hampehnye order spicy dpt original.
haih... tak nikmat aku mkn kfc.

*komen takde kene mngena dgn entri..haha*

Budak Malu818 on November 10, 2009 at 5:33 PM said...

hehe..jijie,yang 2 order kat lain,makan kt lain 2..
hahaha..
ileks2,lain kali order kasik dier clear sket?
hahaha..

Post a Comment

Xkan tngk ajer kOT? commnt la sket...

Followers

peeping!

Related Posts with Thumbnails

Suaratistica

 

Suara. Copyright 2012 All Rights Reserved suara by kambing silver Ditukarkan Menjadi Blogger template suara.via.my edit by CikManis818